+421 233 456 254

Garancia Sebring - nové pneu v prípade poškodenia

Značka Sebring stále rastie na popularite, a to hlavne pri vozidlách strednej triedy. Napriek tomu ponúka svojim zákazníkom služby v podstate prémiovej značky. Program Sebring garancia umožňuje bezplatnú výmenu neúmyselne poškodených pneumatík v období 1 roka od ich zakúpenia.

Garancia Sebring - nové pneu v prípade poškodenia

Obzvlášť v mestskej premávke môže jednoducho dôjsť k defektu alebo poškodeniu bočnice. Navyše sa výmena vzťahuje aj na poškodenie v prípade vandalizmu (nutné doloženie správy PSK).

Dôležitou informáciou je, že garanciu je potrebné uplatniť prostredníctvom pneuservisu, kde boli pneumatiky zakúpené.


Výmena znamená poskytnutie novej/nových pneumatík vždy kus za kus. Garancia sa vzťahuje na:

  • neopraviteľné škody, ktoré vznikli neúmyselným zavinením (defekty väčšieho priemeru, resp. defekt na bočnici, roztrhnutá bočnica alebo behúň pneumatiky od cudzieho predmetu, pukliny na pneumatike alebo praskliny)
  • vandalizmus (doložený správou PSK)

 

Vylúčené z garancie sú:

  • opraviteľné poškodenia, strata, alebo krádež pneumatík
  • bežné opotrebenie pneumatík
  • poškodenia, ktoré vznikli pri montáži pneumatík rovnako ako poškodenie zapríčinené jazdou na nefunkčných pneumatikách (napr. na podhustených pneu, poškodených diskoch vozidla a pod.)
  • vady, na ktoré sa vzťahujú zákonné reklamácie (výrobné vady a pod.)

V prípade, že požadujete uplatniť záruku, nahláste nám prosím čo najskôr prípad poškodenia a my už sa postaráme o ďalšie spracovanie záruky priamo s dodávateľom.

Spoločnosť Sebring tak skutočne stojí za svojimi zákazníkmi a ponúka skvelé pneumatiky, vyrábané v Európe, za priaznivú cenu.

Potrebujete poradiť s výberom vhodného obutia pre vaše vozidlo? Kontaktujte nás a my vám radi poradíme